Farpoint este unul din mult așteptatele titluri anunțate încă de la lansarea PSVR. Acest joc, creat de Impulse gear și publicat de Sony Interactive Etertainment vine cu o realizare mare pentru mediul VR și se alătură altor titluri ca Resident Evil VII: Biohazard sau Arizona Sunshine pe raftul de jocuri AAA de mare calitate.

farpoint
Cam aduce a Marte planeta.

Farpoint este o aventură în spațiu ce se desfășoară pe o planetă extraterestră. Protagonistul se află într-o misiune de a transporta oamenii de știință ce studiază o anomalie lângă Jupiter. O ruptură de spațiu are loc, și cu toții sunt catapultați prin spațiu pe planeta extraterestră. Fiind separat de restul echipei, trebuie să te folosești de jurnalele holografice lăsate de ei în urmă prin terenul neprietenos și să îi regăsești înainte de a părăsi planetă.

farpoint
Eerie.

Cum era de așteptat formele de viață locale sunt deloc prietenoase și vor face tot posibilul să devii următoarea gustare.

farpoint
PSVR Aim Bundle.

Farpoint se mai diferențiază cu încă un lucru de restul jocurilor de până acum. Vine la pachet cu PSVR AIM, un nou controller pentru Playstation ce permite jucătorilor să „țină” în mână armele din joc. Adaugă un plus imens de imersiune jocului și este de departe cea mai realistică experiență de tip „shooter” pe care am avut ocazia să o încercăm până acum.

Dificultate: Mică
Timp Recomandat: 60min+